Klik op de afspraken in de sprekerswolkjes om de uitgebreide beschrijving te lezen

Algemeen

Voor de Huisarts

PharmaPartners
klantafspraken 2024

In 2024 starten we met een nieuw klantcontactplan waarbij wij vooraf de behoefte van de praktijk of apotheek in kaart brengen zodat wij u op maat kunnen ondersteunen. Dit zorgt voor waardevol contact voor iedere klant.

Wij maken het mogelijk om mutatiehistorie in te zien van een afspraak, hiermee leggen we een basis voor verdere vernieuwing. Dit biedt onder andere de mogelijkheid om in de toekomst regionaal te kunnen plannen.
Daarnaast voeren we verbeteringen door in de huidige Medicom-agenda, het nieuwe afspraken scherm en de nieuwe actieplanner.

Plannen en organiseren (vervolg)

Gebruikers hebben in 2023 niet altijd de snelheid en stabiliteit van onze systemen ervaren die van PharmaPartners verwacht mag worden. Om dit te verbeteren zullen wij in 2024 met een vast ontwikkelteam knelpunten beetpakken om daarmee performance en stabiliteit van onze software structureel te verbeteren. Hierover zullen we u ieder kwartaal informeren.

Snelheid en stabiliteit

In 2024 bieden we een dashboard waar in de gebruiker in één oogopslag de status van zijn eigen PharmaPartners-systemen (Medicom, Pharmacom, MGn en MedGemak) kan inzien.

Status PharmaPartners-systemen

Dichtbij de klant

Algemeen

We handhaven onze hoge servicelevels en stabiliteit van onze systemen. Hierover rapporteren we maandelijks naar al onze klanten.

Service Levels

Sterke integratie van slimme, digitale triage in MGn en MedGemak (eHealth)

In 2024 maken we het mogelijk om een foto van de patiënt toe te voegen in het patiëntdossier.

Patiëntfoto

In 2024 sluiten we vanuit Medicom aan op het toestemmingsregister Mitz, zodat de patiënt zelf de regie krijgt over de keuze om medische informatie wel of niet te delen.

MITZ

In 2024 wordt slimme, digitale triage sterker geïntegreerd in MijnGezondheid.net en MedGemak. Hiermee zorgen we ervoor dat patiënten gerichter op de juist plek uit komen wat zal leiden tot een reductie van onnodige contacten en daarmee tijdsbesparing.

Wij bieden in het eerste kwartaal van 2024 een oplossing om werkplek onafhankelijk te kunnen werken met Medicom.

Werkplek onafhankelijk werken

In 2024 leveren wij – naast triage – één nieuwe ontwikkeling die tijd bespaart in de huisartsenpraktijk.

Innovatie

PharmaPartners
klantafspraken 2024