Wanneer u de eHealth offerte ondertekend heeft, start de eHealth consultant ongeveer één week voorafgaand aan de training met de configuratie en de instellingen m.b.t. MijnGezondheid.net. Hierbij zal de consultant contact opnemen met de apotheek en/of een mail sturen met informatie. Voor vragen omtrent het implementatietraject kunt u dus ook altijd terecht bij uw eHealth consultant.

 

Uw apotheek gaat starten met MijnGezondheid.net. Om goed voorbereid te beginnen aan het implementatietraject kunt u hier extra informatie vinden. Klik op de button die voor u van toepassing is:

 

Starten met
MijnGezondheid.net

 

Uw praktijk gaat starten met MijnGezondheid.net. Om goed voorbereid te beginnen aan het implementatietraject kunt u hier extra informatie vinden ter voorbereiding. klik op de button die voor u van toepassing is:

 

Wanneer u de eHealth offerte ondertekend heeft start de eHealth consultant ongeveer één week voorafgaand aan de training met de configuratie en de instellingen m.b.t. MijnGezondheid.net. Hierbij zal de consultant contact opnemen met de praktijk en/of een mail sturen met informatie. Voor vragen omtrent het implementatietraject kunt u dus ook altijd terecht bij uw eHealth consultant.

 

Starten met
MijnGezondheid.net